Foto & Video Hi-fi Hemmabio Högtalare Hörlurar TV

Annorlunda nyheter från Pioneer

Heads-up display för bilen och dator för cykeln fick folk att stanna vid montern

Av / 2013-09-10 - 00:43
Annorlunda nyheter från Pioneer

Det mesta inom ljud i montern var redan lanserade produkter, men nyheterna var desto mer intressanta för att inte säga överraskande.

DGX-KA900

Vad sägs till exempel om proffs-cykeldatorn SGX-CA900 och pedalsensorn SGY-PM900! Eftersom de kostar mer än de flestas cyklar så är det nog bara de mest inbitna som vill läsa vidare på länken www.pioneerelectronics.com

headsup

Man visade också en läcker heads-up display för bilen där man kan projicera anvisningarna från mobilens GPS-navigator. Det är helt klart framtiden, då man slipper ta blicken från vägen för att kolla hur man ska köra.

DJ

I montern fanns så klart utbudet av DJ-utrustning som även amatörer kan ha råd att leka med i källaren.

SBX-N700

På ljudsidan fanns dock nya ljudplankor att lyssna på. Alla har bluetooth, toppmodellerna kan strömma från DLNA-enheter via Wifi och toppmodellen SVX-N700 har en separat trådlös subwoofer.

 

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist och nyhetsredaktör. Jonas har jobbat för Ljud & Bild sedan 2007 med det mesta som kan kallas bärbart. Det vill säga mobiler, trådlösa högtalare och hörlurar. Ibland klampar testandet in på kollegernas områden multirum-ljud, hemmabio och foto. Han startade sin bana som teknikjournalist på IDG och skrev bland annat för PC för Alla, Internetworld och det som senare blev M3.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Ljud & Bild
Rulla till toppen