annons
annons
annons

Högtalare

M&K Sound MP-9 5.1

M&K Sound bygger sitt högtalarsystem på en soundbar – men när vi snackar hemmabiokänsla är det äkta vara!
29.800,-

M&K Sound S-150 THX

Trots 20 år på marknaden är biohögtalarna från M&K Sound fortfarande några av de bästa i sin klass.
141.000,-

Arendal Sound 5.1

Hemmabio på den här nivån är lika mycket underhållning som fullständigt vansinne.
55.000,-

XTZ Cinema

XTZ Cinema är det bästa hemmabiohögtalarsystem vi hört som fortfarande går att betala!
47.900,-

Sony ES

Sonys nya ES-högtalare kombinerar toppklassig hifi och hemmabio på ett sätt vi sällan har skådat förut, och visar att japanerna kan bygga produkter i världsklass om de bara vill.
147.000,-

Focal Dome 5.1

Med sin speciella klotform i helgjuten aluminium sticker dessa Focal-högtalare ut från mängden, att de dessutom låter bra gör inte saken sämre.
17.500,-

KEF KHT-3005SE 5.1

Detta paket från KEF är ingen nyhet men tack vare sin tidlösa äggformade design, goda kvalitet och fina ljud visar det ändå vart skåpet ska stå. Priset är också mycket lägre än senast!
13.000,-

B&W M-1 5.1

Denna relativt lättplacerade högtalare från Bowers & Wilkins är flexibel på många sätt men vi hade gärna önskat oss lite mer spelglädje.
15.500,-

Jamo D 500 5.1 THX

Testets enda THX-system har det kraftigaste ljudet, men också det minst diskreta utseendet. Ändå kan det hängas upp snyggt på väggen.
20.500,-

JBL Control Now 5.1

De här 90-gradigt vinklade högtalarna kan placeras nästan var som helst. Till och med utomhus. Ljudet är dock inte något att hurra över.
14.700,-
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts. .