annonse
annonse
annonse

Hi-Fi

Sony Walkman NW-ZX100

Sonys nylansering av Walkman-konceptet spelar söt och luftig musik – men var är trycket?
6.500,-

Pioneer XDP-100R

Med Android och pekskärm är det bara telefonsamtal som en mobil gör bättre.
8.500,-

Sony NW-ZX2

Sony har gått hela vägen. Tack vare Android-operativsystem kan den här spelaren det mesta och byggkvaliteten slår det mesta. Det gör priset också!
12.400,-

FiiO X5

FiiO X5 är en seriös musikspelare med bra formatstöd och gott om förstärkarkraft.
3.700,-

iRiver Astell & Kern AK100

Smartmobilen har tagit över som musikspelare. Men iRivers hifi-spelare gör att vi får lust att byta tillbaka. Den har en djupare och fylligare bas och en betydligt luftigare och mer viktlös rumsklang än någon smartmobil kan drömma om.
6.000,-

Simple Audio Roomplayer 1 och 2

Simple Audio gör det enklare än någonsin att sprida ljudet med hög kvalitet till hela huset!
13.500,-

iPod shuffle 4G

480,-

iPod nano 6G

1.600,-

iPod touch 4G

2.300,-

Creative Zen X-Fi2

Creative är ett av märkena som funnits längst i branschen. De ligger kanske inte lika långt framme i media som de gjorde för bara ett par år sedan, men det betyder inte att de inte fortfarande gör utmärkta produkter.
1.100,-
Som läsare har du bara rätt att använda innehållet på ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål. Du får ladda ner, länka till och skriva ut material från ljudochbild.se för personliga och icke-kommersiella ändamål, under förutsättning att du hänvisar till källan samt respekterar eventuella rättighetshänvisningar och/eller -reservationer. Materialet får inte användas för några andra ändamål eller på några andra sätt än vad som uttryckligen tillåts